Aktuális » Előkészületben!

Előkészületben!

Karácsonyra három új könyvet készítettem. A két új Bogyó és Babóca kötet megjelenése őszre, októberre várható. A BOGYÓ ÉS BABÓCA AJÁNDÉKA egy adventi kifestőkönyv, melynek december minden napján ki kell színezni egy oldalát, Szentestére készen is lesz a könyv! A BOGYÓ ÉS BABÓCA ÉNEKEL című könyvben pedig két téli mesét olvashatnak a legkisebbek, egy karácsonyi történetet a Csillaglányról, illetve egy újévi mesét a Hangyakirálynő, és a hóbogár főszereplésével. Bővebben: http://www.bogyoesbaboca.hu/aktualis/uj-bogyo-es-baboca-konyvek

Szintén ősszel jelenik meg a Móra kiadó gondozásában a BRÚNÓ BUDAPESTEN című sorozatom második kötete. Míg az első kötetben Buda történelmi helyszíneit, a Várnegyedet, a Gellérthegyet és Óbudát barangoltam végig, a második részben Buda hegyvidékét, Észak- és Dél-Budát mutatom be az óvodás korosztálynak, őszi, adventi-karácsonyi hangulatban. 

 Interjú a Vasárnapi Hírekben

Beszélgetés a Könyvhéten átvett díjakról, a karitatív mesekönyvekről, a Brúnó Budapesten sorozatról. 

TOVÁBB...

Szép Magyar Könyv Verseny

A Budapest titkai című könyvem főpolgármesteri különdíjban részesült.

TOVÁBB...

Új Bogyó és Babóca társasjáték!

Az évszakos témakörre épülő társasjáték 2016-ban elnyerte az Ország Játéka címet! A négy nagyméretű táblás játék 3-8 éveseknek szól.

TOVÁBB...

Együtt lenni jó! Film

Köszönet Czipa Ildikónak, Ujj Beának és Varga Miklósnak, hogy az Együtt lenni jó! kötet filmen is megszületett. Scherer Péternek, a mesélőnek külön köszönet!

TOVÁBB...

Együtt lenni jó!

Tudod mit jelent a testvér, unokatestvér, féltestvér, ikertestvér, mostohatestvér? Tudod ki a családban a sógor, a nagynéni, a nagybácsi, a keresztmama? Kinek a nagypapája ükpapa és ki dédmama unokája?

TOVÁBB...

Pro Familiis díjátadó

2015 májusában az Emberi Erőforrások Minisztériumától Pro Familiis díjat vehettem át a Petőfi Irodalmi Múzeum dísztermében.

TOVÁBB...

Magyar Máltai Szeretetszolgálat

Köszönöm a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak, hogy az Őrangyal című mesekönyvemet féltő gonddal, nagy szeretettel kezeli,...

TOVÁBB...