Aktuális » Janikovszky Éva-díj

Janikovszky Éva-díj

Boldog vagyok, hogy 2018 november 19-én engem ért a megtiszteltetés, hogy átvehettem a Janikovszky Éva-díjat!

Köszönöm a szép beszédet az ünnepséget megnyitó Fodor Péternek, a FSZEK Főigazgatójának, a Janikovszky Éva Alapítvány kuratóriumi tagjának, a Brúnó Budapesten sorozatom kapcsán elhangzó köszöntőt Ráday Mihálynak, a Budapesti Városvédő Egyesület elnökének, és a kedves szavakat Dávid Ádámnak, a Móra Könyvkiadó szerkesztőjének. Köszönöm a díjat Janikovszky Jánosnak, az Alapítvány kuratóriumi elnökének.

A díjat megtestesítő kisplasztika Széri-Varga Géza szobrászművész alkotása.

A Janikovszky Éva-díj kapcsán készült beszélgetés a Móra Kiadó weboldalán olvasható.


Janikovszky Éva-díj, a kisplasztika Széri-Varga Géza szobrászművész alkotása Janikovszky Éva-díj Dr. Fodor Péter, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Főigazgatója Ráday Mihály, a Budapesti Városvédő Egyesület elnöke Dávid Ádám köszöntője Janikovszky János, 2018 november 19-e, Hatszín teátrum Janikovszky János, 2018 november 19-e, Hatszín teátrum Janikovszky Éva-díj átadója, 2018 november 19-e, Hatszín teátrum Janikovszky Éva-díj átadója, 2018 november 19-e, Hatszín teátrum Janikovszky Éva-díj átadója, 2018 november 19-e, Hatszín teátrum Janikovszky Éva-díj átadója, 2018 november 19-e, Hatszín teátrum Janikovszky Éva-díj átadója, 2018 november 19-e, Hatszín teátrum Janikovszky Éva-díj átadója, mesevetítés a Brúnó-sorozatból Janikovszky Éva-díj átadója, 2018 november 19-e, Hatszín teátrum Az idei díjazott és a Janikovszky Éva-díj első tulajdonosa: Marék Veronika Janikovszky Éva-díj, a kisplasztika Széri-Varga Géza szobrászművész alkotása

Interjú a Vasárnapi Hírekben

Beszélgetés a Könyvhéten átvett díjakról, a karitatív mesekönyvekről, a Brúnó Budapesten sorozatról. 

TOVÁBB...

Szép Magyar Könyv Verseny

A Budapest titkai című könyv főpolgármesteri különdíjban részesült.

TOVÁBB...

Új Bogyó és Babóca társasjáték!

Az évszakos témakörre épülő társasjáték 2016-ban elnyerte az Ország Játéka címet! A négy nagyméretű táblás játék 3-8 éveseknek szól.

TOVÁBB...

Együtt lenni jó! Film

Köszönet Czipa Ildikónak, Ujj Beának és Varga Miklósnak, hogy az Együtt lenni jó! kötet filmen is megszületett. Scherer Péternek, a mesélőnek külön köszönet!

TOVÁBB...

Együtt lenni jó!

Tudod mit jelent a testvér, unokatestvér, féltestvér, ikertestvér, mostohatestvér? Tudod ki a családban a sógor, a nagynéni, a nagybácsi, a keresztmama? Kinek a nagypapája ükpapa és ki dédmama unokája?

TOVÁBB...

Pro Familiis díjátadó

2015 májusában az Emberi Erőforrások Minisztériumától Pro Familiis díjat vehettem át a Petőfi Irodalmi Múzeum dísztermében.

TOVÁBB...

Magyar Máltai Szeretetszolgálat

Köszönöm a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak, hogy az Őrangyal című mesekönyvemet féltő gonddal, nagy szeretettel kezeli,...

TOVÁBB...