Hírek » Bogyó és Babóca rajzfilmsorozat folytatása

Bogyó és Babóca rajzfilmsorozat folytatása

Készül a Bogyó és Babóca rajzfilmsorozat ötödik, hatodik és hetedik évada Pogány Judit Művésznő narrációjával, a Kedd Animációs Stúdió gondozásában, Szabó Tibor zenéjével, az Alma Együttes főcímdalával, Fazakas Kinga társrendező és M. Tóth Géza producer irányításával. A rajzfilm negyedik évadának bemutatója óta több könyv is megjelent a sorozatban, az új filmévadok ezeket dolgozzák fel.

Az ötödik évad a Bogyó és Babóca hónapos könyvet és a Bogyó és Babóca szakácskönyvet viszi filmre, a hatodik évad a Csengettyűk című könyvet, a hetedik pedig a Mesék a pöttyös házból című mesekönyv történeteit. A hatodik évadban egy új, meglepetésmese is szerepel majd Naprendszer címmel, a hetedik évad pedig szintén kibővül egy új történettel, Sihuhu címmel. A munkálatok folyamatosan zajlanak. Alább látható néhány kép a készülő új rajzfilmepizódokból.


A Bogyó és Babóca rajzfilm ötödik évadának meséi A Bogyó és Babóca rajzfilm hatodik évadának meséi A Bogyó és Babóca rajzfilm hetedik évadának meséi Alfonz jégkréme (ötödik évad) Bagolydoktor és a sütemények (ötödik évad) Döme és a kisautó (ötödik évad) Farsang Vendelnél (ötödik évad) Gömbi rendet rak (ötödik évad) Holdhinta (ötödik évad) Karikázó (ötödik évad) Zöld kukac (ötödik évad) Liliomtündér (ötödik évad) Mókus Regő születésnapja (ötödik évad) Az elsodródott tutaj (ötödik évad) Az ugrálóvár (hatodik évad) Alfonz világgá megy (hatodik évad) Bagolyfiókák (hatodik évad) Csengettyűk (hatodik évad) Pihe hercegnő lesz (hatodik évad) Vendel és a titok (hatodik évad) Ugri haja (hatodik évad)

Karácsonyi csomagok óvodáknak

Idén is karácsonyi ajádékcsomagokat sorsolunk ki a jelentkező óvodák között.

TOVÁBB...

Budapest 150 éves

Brúnó bemutatja Budapestet - borító

Megjelent az új Brúnó-könyv, a főváros egyesítésének 150-dik évfordulójára.

TOVÁBB...

Új Bogyó és Babóca rajzfilm! 2023

Mozikba került a Bogyó és Babóca rajzfilm új évada, Hónapok meséi címmel   

TOVÁBB...

Bogyó és Babóca - A csigaház kincsei

Megjelent az új Bogyó és Babóca könyv, A CSIGAHÁZ KINCSEI címmel

TOVÁBB...

Brúnó a Balatonon 3 - Keszthely és környéke

Brúnó a Balatonon 3 - borító

Megjelent a Brúnó a Balatonon sorozat harmadik kötete

TOVÁBB...

Janikovszky Éva-díj

Janikovszky Éva-díj, a kisplasztika Széri-Varga Géza szobrászművész alkotása

Boldog vagyok, hogy 2018 november 19-én engem ért a megtiszteltetés, hogy átvehettem a Janikovszky Éva-díjat!

TOVÁBB...

Interjú a Vasárnapi Hírekben

Beszélgetés a Könyvhéten átvett díjakról, a karitatív mesekönyvekről, a Brúnó Budapesten sorozatról. 

TOVÁBB...

Szép Magyar Könyv Verseny

A Budapest titkai című könyv főpolgármesteri különdíjban részesült.

TOVÁBB...

Új Bogyó és Babóca társasjáték!

Az évszakos témakörre épülő társasjáték 2016-ban elnyerte az Ország Játéka címet! A négy nagyméretű táblás játék 3-8 éveseknek szól.

TOVÁBB...

Együtt lenni jó! Film

Köszönet Czipa Ildikónak, Ujj Beának és Varga Miklósnak, hogy az Együtt lenni jó! kötet filmen is megszületett. Scherer Péternek, a mesélőnek külön köszönet!

TOVÁBB...

Együtt lenni jó!

Tudod mit jelent a testvér, unokatestvér, féltestvér, ikertestvér, mostohatestvér? Tudod ki a családban a sógor, a nagynéni, a nagybácsi, a keresztmama? Kinek a nagypapája ükpapa és ki dédmama unokája?

TOVÁBB...

Pro Familiis díjátadó

2015 májusában az Emberi Erőforrások Minisztériumától Pro Familiis díjat vehettem át a Petőfi Irodalmi Múzeum dísztermében.

TOVÁBB...

Magyar Máltai Szeretetszolgálat

Köszönöm a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak, hogy az Őrangyal című mesekönyvemet féltő gonddal, nagy szeretettel kezeli,...

TOVÁBB...