Aktuális » Új Brúnó-kötet!

Új Brúnó-kötet!

Megjelent a Brúnó Budapesten című sorozatom második része, Buda hegyei címmel. A kötetben a Budai hegyvidéket, Észak- és Dél-Budát mutatom be a legkisebbek szemével. Ez a könyv nagyon kedves nekem, őszi és téli időszakban játszódik, sok kedves, karácsonyi ötlettel, sok szép kirándulás-helyszínnel. 

      


Buda hegyei Erzsébet-kilátó Guckler Károly-kilátó János-hegy Kaán Károly-kilátó Libegő Szemlő-hegyi-barlang Tropicarium Utazás a Balatonra Adventi villamos a Vigadó előtt Gyermekvasút Feneketlen-tó Budafok, Törley-kastély Péter-Pál-kápolna, Ősök Fája Barlanglakás Budafokon Nagytétényi Kastély Memento Park Advent Túróruditorta Zugligeti lóvasút-végállomás János kórház, Piros Orr Bohócdoktorok

Janikovszky Éva-díj

Janikovszky Éva-díj, a kisplasztika Széri-Varga Géza szobrászművész alkotása

Boldog vagyok, hogy 2018 november 19-én engem ért a megtiszteltetés, hogy átvehettem a Janikovszky Éva-díjat!

TOVÁBB...

Interjú a Vasárnapi Hírekben

Beszélgetés a Könyvhéten átvett díjakról, a karitatív mesekönyvekről, a Brúnó Budapesten sorozatról. 

TOVÁBB...

Szép Magyar Könyv Verseny

A Budapest titkai című könyv főpolgármesteri különdíjban részesült.

TOVÁBB...

Új Bogyó és Babóca társasjáték!

Az évszakos témakörre épülő társasjáték 2016-ban elnyerte az Ország Játéka címet! A négy nagyméretű táblás játék 3-8 éveseknek szól.

TOVÁBB...

Együtt lenni jó! Film

Köszönet Czipa Ildikónak, Ujj Beának és Varga Miklósnak, hogy az Együtt lenni jó! kötet filmen is megszületett. Scherer Péternek, a mesélőnek külön köszönet!

TOVÁBB...

Együtt lenni jó!

Tudod mit jelent a testvér, unokatestvér, féltestvér, ikertestvér, mostohatestvér? Tudod ki a családban a sógor, a nagynéni, a nagybácsi, a keresztmama? Kinek a nagypapája ükpapa és ki dédmama unokája?

TOVÁBB...

Pro Familiis díjátadó

2015 májusában az Emberi Erőforrások Minisztériumától Pro Familiis díjat vehettem át a Petőfi Irodalmi Múzeum dísztermében.

TOVÁBB...

Magyar Máltai Szeretetszolgálat

Köszönöm a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak, hogy az Őrangyal című mesekönyvemet féltő gonddal, nagy szeretettel kezeli,...

TOVÁBB...