Hógolyó

Szabóné Vékony Andrea, gyógypedagógus-logopédus a Hógolyó kötetről:
Szívből ajánlom Bartos Erika új verseskötetét minden óvodáskorú gyermeknek és szüleinek.  A hétköznapi gyermekélményeket megelevenítő, ritmusos versek tökéletesen alkalmasak  az "együtt verselésre".

Imrehné Sebestyén Margit rajztanár a Hógolyó kötetről:
Bartos Erika versei gyógyírként hatnak a lélekre. A témák közel állnak a kisgyermek gondolatvilágához, a szeretetből fakadó sorok mosolyognak, és  ez a boldogító érzés átkerül az olvasóba is.

Juhász Gáborné, magyar szakos tanár, fejlesztő pedagógus a Hógolyó kötetről:
Bartos Erika versei  fülbemászóak, dallamosak, könnyen megtanulhatók. A  melléjük rajzolt történetek nagy segítséget nyújtanak és sikerélményt adnak a nehezen megnyíló kicsik számára. Mindegyik példaértékű!  Bátran ajánlom minden szülőnek és kollégának a mindennapi (fel)olvasásra. 

Megjelent: 2013.


Janikovszky Éva-díj

Janikovszky Éva-díj, a kisplasztika Széri-Varga Géza szobrászművész alkotása

Boldog vagyok, hogy 2018 november 19-én engem ért a megtiszteltetés, hogy átvehettem a Janikovszky Éva-díjat!

TOVÁBB...

Interjú a Vasárnapi Hírekben

Beszélgetés a Könyvhéten átvett díjakról, a karitatív mesekönyvekről, a Brúnó Budapesten sorozatról. 

TOVÁBB...

Szép Magyar Könyv Verseny

A Budapest titkai című könyv főpolgármesteri különdíjban részesült.

TOVÁBB...

Új Bogyó és Babóca társasjáték!

Az évszakos témakörre épülő társasjáték 2016-ban elnyerte az Ország Játéka címet! A négy nagyméretű táblás játék 3-8 éveseknek szól.

TOVÁBB...

Együtt lenni jó! Film

Köszönet Czipa Ildikónak, Ujj Beának és Varga Miklósnak, hogy az Együtt lenni jó! kötet filmen is megszületett. Scherer Péternek, a mesélőnek külön köszönet!

TOVÁBB...

Együtt lenni jó!

Tudod mit jelent a testvér, unokatestvér, féltestvér, ikertestvér, mostohatestvér? Tudod ki a családban a sógor, a nagynéni, a nagybácsi, a keresztmama? Kinek a nagypapája ükpapa és ki dédmama unokája?

TOVÁBB...

Pro Familiis díjátadó

2015 májusában az Emberi Erőforrások Minisztériumától Pro Familiis díjat vehettem át a Petőfi Irodalmi Múzeum dísztermében.

TOVÁBB...

Magyar Máltai Szeretetszolgálat

Köszönöm a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak, hogy az Őrangyal című mesekönyvemet féltő gonddal, nagy szeretettel kezeli,...

TOVÁBB...