Aktuális » Brúnó 6

Brúnó 6

Készül a Brúnó Budapesten sorozat legújabb kötete. A hatodik Brúnó-könyv a főváros környékének érdekességeit, látnivalóit, kirándulóhelyszíneit mutatja be. A mese szereplői ellátogatnak Szentendrére, a Skanzenbe, a Vácrátóti Arborétumba, a veresegyházi Medveotthonba, a mogyoródi Aquaparkba, a Gödöllői Királyi Kastélyba, az ócsai láperdőbe, a zsámbéki templomromhoz, az érdi minarethez, a biatorbágyi hídhoz, a Martonvásári Kastélyparkba, Dobogókőre, Pomázra, a Budakeszi Vadasparkba, Solymárra, Budaörsre és a Pilis több szépséges pontjára. Több kedvencem is akad a témák között, az egyik mindenképpen a Szentendrei Skanzen, egyetemi éveimben Istvánfi Gyulától tanulhattam népi építészetet. Sok izgalmas részletet és rajzolnivalót rejt a könyv, a helyszíneket mind véigjártam, alább látható néhány fotó. A megjelenés 2021 tavaszára várható.

https://www.youtube.com/watch?v=tPueqatOWOQ


Brúnó Budapesten - hatodik kötet A hatodik kötet helyszínei Szentendre belvárosa Szentendre belvárosa Szentendrei Skanzen Szentendrei Skanzen Szentendrei Skanzen Szentendrei Tömegközlekedési Múzeum Budakeszi Vadaspark Budakeszi Vadaspark, őstulok kicsinyével Vácrátóti Arborétum Boldog Özséb-kilátó Dévényi Antal-kilátó Dévényi Antal-kilátó Pilisszántói Boldogasszony Kápolna Zsámbéki templomrom Érdi minaret Biatorbágyi híd Solymári vár Budaörs, Kőhegyi kápolna Ócsa Pap-réti biciklitúra Pilisborosjenő, Egri vár másolata Dobogókő Gödöllői Királyi Kastély Gödöllői Királyi Kastély, Erzsébet királyné szalonja Martonvásári Brunszvik Kastély Veresegyházi Medveotthon Pomázi Petőfi pihenő Mogyoródi Aquarena

Janikovszky Éva-díj

Janikovszky Éva-díj, a kisplasztika Széri-Varga Géza szobrászművész alkotása

Boldog vagyok, hogy 2018 november 19-én engem ért a megtiszteltetés, hogy átvehettem a Janikovszky Éva-díjat!

TOVÁBB...

Interjú a Vasárnapi Hírekben

Beszélgetés a Könyvhéten átvett díjakról, a karitatív mesekönyvekről, a Brúnó Budapesten sorozatról. 

TOVÁBB...

Szép Magyar Könyv Verseny

A Budapest titkai című könyv főpolgármesteri különdíjban részesült.

TOVÁBB...

Új Bogyó és Babóca társasjáték!

Az évszakos témakörre épülő társasjáték 2016-ban elnyerte az Ország Játéka címet! A négy nagyméretű táblás játék 3-8 éveseknek szól.

TOVÁBB...

Együtt lenni jó! Film

Köszönet Czipa Ildikónak, Ujj Beának és Varga Miklósnak, hogy az Együtt lenni jó! kötet filmen is megszületett. Scherer Péternek, a mesélőnek külön köszönet!

TOVÁBB...

Együtt lenni jó!

Tudod mit jelent a testvér, unokatestvér, féltestvér, ikertestvér, mostohatestvér? Tudod ki a családban a sógor, a nagynéni, a nagybácsi, a keresztmama? Kinek a nagypapája ükpapa és ki dédmama unokája?

TOVÁBB...

Pro Familiis díjátadó

2015 májusában az Emberi Erőforrások Minisztériumától Pro Familiis díjat vehettem át a Petőfi Irodalmi Múzeum dísztermében.

TOVÁBB...

Magyar Máltai Szeretetszolgálat

Köszönöm a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak, hogy az Őrangyal című mesekönyvemet féltő gonddal, nagy szeretettel kezeli,...

TOVÁBB...