Aktuális » Brúnó a Balatonon 2

Brúnó a Balatonon 2

Az első kötet után már készül a  Brúnó a Balatonsorozat második kötete, alább látható néhány rajz a Déli-partot gyerekszemmel bemutató könyvből. A 300 oldalas könyv megjelenése 2022 őszére várható.

A második kötet az alábbi településeket érinti: Balatonkenese, Balatonakarattya, Balatonvilágos, Balatonfőkajár, Siófok, Zamárdi, Szántód, Balatonföldvár, Kereki, Kőröshegy, Balatonszerszó, Balatonszemes, Balatonlelle, Balatonboglár, Fonyód, Somogyvár, Balatongenyves, Somogyszentpál, Balatonszentgyörgy, Vörs.


Balaton-sorozat, második kötet, Déli part Kompok a Balatonon A komp működése Balatonkenese, Kisfaludy-kilátó Balatonvilágos, Panoráma-kilátó Balatonlelle, vidámpark Balatonlelle, cirkusz Balatonboglár, Gömbkilátó Balatonboglár, Csavargőzös Műemlékhajó Balatonboglár, Bugaszegi téglagaléria Balatonboglár, Kék és Vörös kápolna Siófoki víztorony Óriáskerék, Siófok Siófoki móló Zamárdi, Kőhegyi-kilátó Balatonföldvár, hajóállomás Balatonföldvár, kikötő Balatonföldvár, Hajózástörténeti Múzeum Balatonföldvár, magaspart Kőröshegyi völgyhíd Fonyódi kutyás fürdőhely Fonyód, Panoráma sétány Balatonfenyvesi kisvasút Somogyvár, Szent László Nemzeti Emlékhely Balatonszentgyörgy, Csillagvár Vörs, Betlehem Siófoki advent

Janikovszky Éva-díj

Janikovszky Éva-díj, a kisplasztika Széri-Varga Géza szobrászművész alkotása

Boldog vagyok, hogy 2018 november 19-én engem ért a megtiszteltetés, hogy átvehettem a Janikovszky Éva-díjat!

TOVÁBB...

Interjú a Vasárnapi Hírekben

Beszélgetés a Könyvhéten átvett díjakról, a karitatív mesekönyvekről, a Brúnó Budapesten sorozatról. 

TOVÁBB...

Szép Magyar Könyv Verseny

A Budapest titkai című könyv főpolgármesteri különdíjban részesült.

TOVÁBB...

Új Bogyó és Babóca társasjáték!

Az évszakos témakörre épülő társasjáték 2016-ban elnyerte az Ország Játéka címet! A négy nagyméretű táblás játék 3-8 éveseknek szól.

TOVÁBB...

Együtt lenni jó! Film

Köszönet Czipa Ildikónak, Ujj Beának és Varga Miklósnak, hogy az Együtt lenni jó! kötet filmen is megszületett. Scherer Péternek, a mesélőnek külön köszönet!

TOVÁBB...

Együtt lenni jó!

Tudod mit jelent a testvér, unokatestvér, féltestvér, ikertestvér, mostohatestvér? Tudod ki a családban a sógor, a nagynéni, a nagybácsi, a keresztmama? Kinek a nagypapája ükpapa és ki dédmama unokája?

TOVÁBB...

Pro Familiis díjátadó

2015 májusában az Emberi Erőforrások Minisztériumától Pro Familiis díjat vehettem át a Petőfi Irodalmi Múzeum dísztermében.

TOVÁBB...

Magyar Máltai Szeretetszolgálat

Köszönöm a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak, hogy az Őrangyal című mesekönyvemet féltő gonddal, nagy szeretettel kezeli,...

TOVÁBB...