Hírek » Brúnó » Brúnó - a legmunkaigényesebb rajzok

Brúnó - a legmunkaigényesebb rajzok

A Brúnó-sorozatban volt néhány különösen munkaigényes rajz: az Országház kupolacsarnoka, az Operaház nézőtere, a Nemzeti Múzeum előcsarnoka, a MÜPA, a Mátyás-templom, a Zeneakadémia, Szentendre főtere, a Gödöllői Királyi Kastély vagy a Guckler-kilátó és az Erzsébet-kilátó is, mely mögött feltűnik az egész város.


Az Országház éjjel Az Országház kupolacsarnoka Magyar Állami Operaház Nemzeti Múzeum Mátyás templom Kilátás a Magyar Nemzeti Galéria kupolájából Kilátás az Erzsébet-kilátóról Kilátás a Guckler-kilátóról Zeneakadémia Művészetek Palotája Szentendre főtere Szentendre főtere Szentendre főtere Gödöllői Királyi Kastély Gödöllői Királyi Kastély Gödöllői Királyi Kastély

Folytatódik a Bogyó és Babóca rajzfilm

Készülnek az új rajzfilm epizódok!

TOVÁBB...

Janikovszky Éva-díj

Janikovszky Éva-díj, a kisplasztika Széri-Varga Géza szobrászművész alkotása

Boldog vagyok, hogy 2018 november 19-én engem ért a megtiszteltetés, hogy átvehettem a Janikovszky Éva-díjat!

TOVÁBB...

Interjú a Vasárnapi Hírekben

Beszélgetés a Könyvhéten átvett díjakról, a karitatív mesekönyvekről, a Brúnó Budapesten sorozatról. 

TOVÁBB...

Szép Magyar Könyv Verseny

A Budapest titkai című könyv főpolgármesteri különdíjban részesült.

TOVÁBB...

Új Bogyó és Babóca társasjáték!

Az évszakos témakörre épülő társasjáték 2016-ban elnyerte az Ország Játéka címet! A négy nagyméretű táblás játék 3-8 éveseknek szól.

TOVÁBB...

Együtt lenni jó! Film

Köszönet Czipa Ildikónak, Ujj Beának és Varga Miklósnak, hogy az Együtt lenni jó! kötet filmen is megszületett. Scherer Péternek, a mesélőnek külön köszönet!

TOVÁBB...

Együtt lenni jó!

Tudod mit jelent a testvér, unokatestvér, féltestvér, ikertestvér, mostohatestvér? Tudod ki a családban a sógor, a nagynéni, a nagybácsi, a keresztmama? Kinek a nagypapája ükpapa és ki dédmama unokája?

TOVÁBB...

Pro Familiis díjátadó

2015 májusában az Emberi Erőforrások Minisztériumától Pro Familiis díjat vehettem át a Petőfi Irodalmi Múzeum dísztermében.

TOVÁBB...

Magyar Máltai Szeretetszolgálat

Köszönöm a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak, hogy az Őrangyal című mesekönyvemet féltő gonddal, nagy szeretettel kezeli,...

TOVÁBB...