Hírek » Brúnó » Brúnó - közismert helyszínek

Brúnó - közismert helyszínek

A Brúnó-sorozat helyszíneit változatosan válogattam össze. Természetesen helyet kaptak a közismert látványosságok: a Halászbástya, a Nemzeti Múzeum, az Országház, az Operaház, a Vajdahunyad vára, a Szabadság-szobor; sok-sok kirándulóhely, kilátó, templom, múzeum, hegyek, tavak, bicikliutak, játszóházak, cukrászdák. De szándékosan beleszőttem kevésbé ismert helyszíneket is.


Országház A Mátyás-templom a Halászbástyával Kilátás a Budai vár kupolájából A Habsburg-kapu és a Hollós-kapu a Budai várban Várkert Bazár Vajdahunyad vára Millenniumi Emlékmű Keleti pályaudvar Nyugati pályaudvar Margitsziget Operaház Szabadság-szobor Zeneakadémia Művészetek Palotája Nemzeti Múzeum Füvészkert, Pálmaház Fővárosi Állatkert Magyar Természettudományi Múzeum Margit híd Szabadság híd Szentendre, Fő tér

Folytatódik a Bogyó és Babóca rajzfilm

Készülnek az új rajzfilm epizódok!

TOVÁBB...

Janikovszky Éva-díj

Janikovszky Éva-díj, a kisplasztika Széri-Varga Géza szobrászművész alkotása

Boldog vagyok, hogy 2018 november 19-én engem ért a megtiszteltetés, hogy átvehettem a Janikovszky Éva-díjat!

TOVÁBB...

Interjú a Vasárnapi Hírekben

Beszélgetés a Könyvhéten átvett díjakról, a karitatív mesekönyvekről, a Brúnó Budapesten sorozatról. 

TOVÁBB...

Szép Magyar Könyv Verseny

A Budapest titkai című könyv főpolgármesteri különdíjban részesült.

TOVÁBB...

Új Bogyó és Babóca társasjáték!

Az évszakos témakörre épülő társasjáték 2016-ban elnyerte az Ország Játéka címet! A négy nagyméretű táblás játék 3-8 éveseknek szól.

TOVÁBB...

Együtt lenni jó! Film

Köszönet Czipa Ildikónak, Ujj Beának és Varga Miklósnak, hogy az Együtt lenni jó! kötet filmen is megszületett. Scherer Péternek, a mesélőnek külön köszönet!

TOVÁBB...

Együtt lenni jó!

Tudod mit jelent a testvér, unokatestvér, féltestvér, ikertestvér, mostohatestvér? Tudod ki a családban a sógor, a nagynéni, a nagybácsi, a keresztmama? Kinek a nagypapája ükpapa és ki dédmama unokája?

TOVÁBB...

Pro Familiis díjátadó

2015 májusában az Emberi Erőforrások Minisztériumától Pro Familiis díjat vehettem át a Petőfi Irodalmi Múzeum dísztermében.

TOVÁBB...

Magyar Máltai Szeretetszolgálat

Köszönöm a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak, hogy az Őrangyal című mesekönyvemet féltő gonddal, nagy szeretettel kezeli,...

TOVÁBB...