Aktuális » Brúnó » Brúnó - kreatív ötletek

Brúnó - kreatív ötletek

A Brúnó-sorozatba sok kreatív ötlet is bekerült, készítünk karácsonyi ajándékot, farsangi jelmezt, szülinapi meglepetést, őszi falevél-képet, papírmadárkát, egyedi társasjátékot, de megtanulunk cipőt kötni is. A cipőkötés fázisainak megrajzolásával kifejezetten sokat bíbelődtem.


Farsangi házikó-jelmez készítése Húsvéti alkotások Húsvéti tojások Hajtogatós Papírmadarak Falevél-képek Pengetős hangszer Csikicsuki Papírsárkány készítés Anyák napi ajándékok Saját készítésű társasjáték Cipőkötés Budapest hídjai Papírhidak gyufásdobozból Papírhidak gyufásdobozból Híd-ötletek Adventi készülődés Karácsonyi ajándékok

Janikovszky Éva-díj

Janikovszky Éva-díj, a kisplasztika Széri-Varga Géza szobrászművész alkotása

Boldog vagyok, hogy 2018 november 19-én engem ért a megtiszteltetés, hogy átvehettem a Janikovszky Éva-díjat!

TOVÁBB...

Interjú a Vasárnapi Hírekben

Beszélgetés a Könyvhéten átvett díjakról, a karitatív mesekönyvekről, a Brúnó Budapesten sorozatról. 

TOVÁBB...

Szép Magyar Könyv Verseny

A Budapest titkai című könyv főpolgármesteri különdíjban részesült.

TOVÁBB...

Új Bogyó és Babóca társasjáték!

Az évszakos témakörre épülő társasjáték 2016-ban elnyerte az Ország Játéka címet! A négy nagyméretű táblás játék 3-8 éveseknek szól.

TOVÁBB...

Együtt lenni jó! Film

Köszönet Czipa Ildikónak, Ujj Beának és Varga Miklósnak, hogy az Együtt lenni jó! kötet filmen is megszületett. Scherer Péternek, a mesélőnek külön köszönet!

TOVÁBB...

Együtt lenni jó!

Tudod mit jelent a testvér, unokatestvér, féltestvér, ikertestvér, mostohatestvér? Tudod ki a családban a sógor, a nagynéni, a nagybácsi, a keresztmama? Kinek a nagypapája ükpapa és ki dédmama unokája?

TOVÁBB...

Pro Familiis díjátadó

2015 májusában az Emberi Erőforrások Minisztériumától Pro Familiis díjat vehettem át a Petőfi Irodalmi Múzeum dísztermében.

TOVÁBB...

Magyar Máltai Szeretetszolgálat

Köszönöm a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak, hogy az Őrangyal című mesekönyvemet féltő gonddal, nagy szeretettel kezeli,...

TOVÁBB...