Hírek » Brúnó » Brúnó - társasjátékok

Brúnó - társasjátékok

A Brúnó-sorozat köteteihez kötethez foglalkoztatót is készítettem, kifestőkkel, fejtörőkkel, feladatokkal, készítettem többféle társasjátékot, és egy kör alakú puzzle-t is, ami a kiskörutat és a nagykörutat mutatja be. Két kiegészítő könyv is megjelent, az egyikben Brúnó születésnapjait vettem sorra születésétől a hetedik életévig, a másik kötetben a kistestvér érkezésének témáját jártam körbe számtalan szemszögből.


A Brúnó Budapesten-sorozat hat kötete A Brúnó Budapesten-sorozat hat kötete Foglalkoztatók a Brúnó Budapesten-sorozathoz Foglalkoztatók a Brúnó Budapesten-sorozathoz Két kiegészítő kötet a Brúnó Budapesten-sorozathoz Társasjátékok a Brúnó Budapesten-sorozathoz Négy táblás családi társasjáték a Brúnó Budapesten-sorozathoz Puzzle a Brúnó Budapesten-sorozathoz Dunafutam társasjáték a Brúnó Budapesten-sorozat Duna-kötetéhez

Folytatódik a Bogyó és Babóca rajzfilm

Készülnek az új rajzfilm epizódok!

TOVÁBB...

Janikovszky Éva-díj

Janikovszky Éva-díj, a kisplasztika Széri-Varga Géza szobrászművész alkotása

Boldog vagyok, hogy 2018 november 19-én engem ért a megtiszteltetés, hogy átvehettem a Janikovszky Éva-díjat!

TOVÁBB...

Interjú a Vasárnapi Hírekben

Beszélgetés a Könyvhéten átvett díjakról, a karitatív mesekönyvekről, a Brúnó Budapesten sorozatról. 

TOVÁBB...

Szép Magyar Könyv Verseny

A Budapest titkai című könyv főpolgármesteri különdíjban részesült.

TOVÁBB...

Új Bogyó és Babóca társasjáték!

Az évszakos témakörre épülő társasjáték 2016-ban elnyerte az Ország Játéka címet! A négy nagyméretű táblás játék 3-8 éveseknek szól.

TOVÁBB...

Együtt lenni jó! Film

Köszönet Czipa Ildikónak, Ujj Beának és Varga Miklósnak, hogy az Együtt lenni jó! kötet filmen is megszületett. Scherer Péternek, a mesélőnek külön köszönet!

TOVÁBB...

Együtt lenni jó!

Tudod mit jelent a testvér, unokatestvér, féltestvér, ikertestvér, mostohatestvér? Tudod ki a családban a sógor, a nagynéni, a nagybácsi, a keresztmama? Kinek a nagypapája ükpapa és ki dédmama unokája?

TOVÁBB...

Pro Familiis díjátadó

2015 májusában az Emberi Erőforrások Minisztériumától Pro Familiis díjat vehettem át a Petőfi Irodalmi Múzeum dísztermében.

TOVÁBB...

Magyar Máltai Szeretetszolgálat

Köszönöm a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak, hogy az Őrangyal című mesekönyvemet féltő gonddal, nagy szeretettel kezeli,...

TOVÁBB...